Kaucabam Bio+ Kefir Concentraat
Levend Probioticum

Het belang van een goede, evenwichtige en gezonde darmflora wordt nog steeds zeer sterk onderschat. Een evenwichtige darmflora is nochtans belangrijk voor een optimale opname van essentiële voedingsstoffen. Deze ligt aan de basis van een goede gezondheid en een optimaal afweersysteem.

Kefir, een klein zwammetje, is reeds honderden jaren gekend voor zijn heilzame werking. Het bevat namelijk een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten die nergens anders terug te vinden zijn.
Door de fermentatie gaan deze levende organismen een groot aantal gunstige stoffen produceren die de groei van ziektemakende bacteriën tegengaan en het natuurlijk evenwicht in de darmen herstellen. Kefir bevat bovendien vitaminen, mineralen, proteïnen en een aantal anti-oxidanten die bijdragen tot een goede werking van het metabolisme.

Kaucabam Bio+ wordt bekomen na de natuurlijke fermentatie van waterkefir.
Een uigekiende productiemethode en de unieke combinatie van bacteriën en gisten aanwezig in kefir, maken van Kaucabam bio+ een zeer compleet en efficiënt probioticum.

Kaucabam Bio+ is een 100% plantaardig, hypo-allergeen en glutenvrij voedingssupplement.

Kaucabam Bio+ Kefir Concentraat

Ingredienten van Kaucabam Bio+ Kefir Concentraat:

Levend ferment (afkomstig van Kefir), rietsuiker* 22% (vermindert naargelang de evolutie van de fermentatie), zuiver gefilterd water, extract van vijgen* en citroenen*.
* van gecontroleerde biologische landbouw
* controle BE-BIO-02

Bevat:
Glucoronzuur, rechtsdraaiend melkzuur, verteringsenzymen, sporen van vitamine A, B, S, D, E, K, mineralen en spoorelementen, kefiran, gisten en melkzuurbacteriën (o.a. Lactobacillus Casei).

Gebruik van Kaucabam Bio+ Kefir Concentraat:

Dagelijks 15 ml in een glas water.
In acute gevallen mag de dagelijkse dosis tot driemaal verhoogd worden.
Daarna langzaam afbouwen naar gelang behoefte.
Schudden voor gebruik.

Voedingswaarde per 100 ml:

Energie 301,5 kJ / 71 kCal
Eiwitten 0,2 gram
Koolhydraten 17,1 gram
Vetten 0,2 gram